jueves, 10 de noviembre de 2011

La feina ben feta no té fronteres ni té rival...

Hem arribat al final del nostre blog i avui voldríem fer una entrada una mica més especial.
La conclusió que hem extret d’aquest blog ha estat molt positiva, ja que gràcies a la creació d’aquest  hem pogut reflexionar sobre el terme confiança i tot el que engloba aquest terme.

Ens hem adonat que és un aspecte imprescindible per a les persones, tan en les seves relacions com en elles mateixes. Potser si no haguéssim creat aquest blog, mai ens haguéssim parat a pensar què significa per a nosaltres aquest terme.
Apart de la confiança, hem parlat també d’altres valors que trobem essencials per a les relacions humanes.

En aquesta última entrada, hem decidit publicar aquest vídeo (spot Estrella Damm 2010) ja que en ell es veu com la confiança és un aspecte bàsic i fonamental per a l’èxit.

Després de veure aquest vídeo, ens hem sentit molt identificades ja que amb la creació d’aquest blog ens hem adonat que treballant amb grup i unides pots arribar a realitzar amb èxit els nostres proposits.

Estem molt satisfetes amb el nostre treball en aquest blog ja que creiem que ens ha ajudat a relacionar-nos més i hem aconseguit el que ens havíem proposat en un principi ( conèixer més sobre la confiança).
El treball en grup ha estat fantàstic ens hem entès molt bé i totes hem col·laborat molt en la creació d’aquest blog i com podem veure al vídeo creiem que la clau de l’èxit està en saber cooperar, amb expectatives, però amb humilitat, i confiant en els altres i sobretot en nosaltres mateixos.

És la confiança el secret de la feina ben feta?











Gràcies per seguir el nostre blog!

No hay comentarios:

Publicar un comentario